Ön itt jár: > Kezdőlap >

Új márkához ajándék is dukál

Új márkához ajándék is dukál

Új márkával jelentkeztünk ez év elején.

Ez a márka a RideMann!

Korábban már írtam róla, hogy mi ez és hogyan született meg. Ha nem olvastad, akkor itt a cikk.

Igyekeztünk egy olyan szegmensben új termékekkel előállni, amelyek egy kicsit unikumnak számítanak az autóbusz alkatrészes piacon.

Nap, mint nap szembesültem én magam is, még személyszállító vállalkozó koromban, hogy a felépítményhez vagy az autóbuszok belteréhez mennyire nem egyszerű bármit megtalálni. Vagy, ha megtalálom, akkor gyári alkatrészként és az ára is ehhez mért.

A RideMann márkával igyekszünk ezen igényeket elérhető áron és gyorsan, raktárról szállítani.

Tudjuk azt is, hogy egy új termék semmit sem ér egy jó garancia nélkül. Ezért mi a megszokott 12 hónap helyett 12 + 6 hónap garanciát kínálunk a márka termékeire.

És még egy dolog!

Új márkához ajándék is dukál
 

  1. Ha február 15-ig leadod első megrendelésed (bármekkora összegben), akkor a megrendelt buszalkatrész mellé csomagolunk Neked egy apró meglepetést is.
  2. Sőt, ha szintén február 15-ig 10 000 Ft összérték felett rendelsz oldalunkról RideMann buszalkatrészt, akkor egy fantasztikus Gyulai szarvaskolbász csomagot adunk Neked ajándékba.

Legyél Te is visszatérő vásárlónk! Fusd át a honlapunkat, nézd meg, mi mindennel várunk, hisz minden egyes kép, szó, funkció Neked, a buszaidnak készült.

Még egyszer a honlap linkje: www.ridemann.hu

Üdvözlettel

Rideg László

ügyvezető

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír