Rólunk

A  LogParts Kft. 2007 óta van jelen a haszonjármű-alkatrészek piacán. Cégünk tevékenységét autóbuszok, kamionok és egyéb haszongépjárművek teljes körű alkatrészellátására és az ehhez kapcsolódó logisztikai feladatokra, műszaki tanácsadásra összpontosítja. Célunk, hogy minőségközpontú logisztikai és kereskedelmi szolgáltatást nyújtsunk az autóbuszokat és kamionokat üzemeltető illetve javító kis- és középvállalkozások részére, ezért cégünket folyamatosan bővítjük és fejlesztjük ügyfeleink gyors, pontos és megbízható kiszolgálása érdekében. Munkatársaink komoly, több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek az autóbuszok és haszongépjárművek üzemeltetésének, a javításához szükséges anyagok, alkatrészek beszerzésének terén.

Beszállítóink többsége neves, nagy múlttal rendelkező, első osztályú minőséget garantáló cég, melyek egyben a haszongépjármű-gyártók beszállítói is.

Cégünk alkatrészüzlete és raktára Székesfehérváron található. Telefonon vagy webáruházunkban rendelő ügyfeleink részére az árukat saját fuvareszközeinkkel vagy futárszolgálat útján juttatjuk el.

Kérem nézzen körül áruházunkban vagy kérje ingyenes árajánlatunkat!