Akkumulátor

Teherautó, kamion és autóbusz akkumulátorok. Varta, QWP és ABS akkumulátorok széles választéka. Varta Promotive Black, Blue és Silver
 
VARTA = biztos indítás a legextrémebb körülmények között is
 
Varta akkumulátorok a gépjármű akkumulátorok piacvezető gyártójának, a világ 150 országában jelen lévő Johnson Controls termékei.
A Varta akkumulátorok a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfelelnek.
 
Az ABS akkumulátor neve ma már jól cseng a magyar autósok fülében. A Varta csoport legújabb terméke mely megbízhatóságáva és kedvező árának köszönhetően kedvelt márkává vált. 
A gyártó az amerikai Johnson Controls vállalat, mely az egyik legnagyobb akkumlátor gyártó a világon. Az akkumulátorokat a német VARTA gyáraiban készítik, melyeknek minősége megegyezik az említett  termék minőségével. Fejlett gyártási technológiájuk révén mind a pozitív és mind a negatív ólomlemezeket kalciummal ötvözték.
Zárt rendszerű akkumulátor  a powerframe rácsnak köszönhetően tökéletes az áram iránya az akkumulátorban és ellenáll a korróziónak.
  • Zártrendszerű
  • VARTA gyártja
  • Ca-Ca Technológia

Írásunk az ABS akkumulátorokról itt található: ABS akkumulátorok

A QWP akkumulátorok hosszú élettartamot, megfelelő teljesítményt és biztonságos, problémamentes használatot nyújtanak a gépjárművek teljes körű választéka számára, nem igényel gondozást. Ezek a kiváló minőségű akkumulátorok több évtized technikai tapasztalatát hasznosítják, és a legújabb technológiai újításokat alkalmazzák. Az összes QWP márkájú akkumulátor az európai előírásnak megfelel, és a vonatkozó rendelkezéseket szigorúan teljesíti. 2 év gyártói garancia van minden QWP akkumulátor mellé!!! QWP akkumulátorok gyártója a Johnson Controls