Ön itt jár: > >

Kik vagyunk mi?

Ki vagyok én és a kollégáim?

 

A sablonos válasz : alkatrész kereskedők! De Nem csak azok..

 

Mit érdemes tudni rólunk?

Hogy lehet nálunk vásárolni?

Hogy fogod megkapni az árut?

 

Nem csak eladunk, hanem igazi partnerei vagyunk a vásárlóinknak. Cégünk 2007-ben alakult és bátran állíthatom, hogy az eltelt időben a autóbusz alkatrész piac meghatározó szereplőjévé nőttük ki magunkat. Sikerünket talán annak is köszönhetjük,hogy nem csak kereskedői szemmel tudunk Nektek segíteni.

 

Van kollégám - Zsolti-, aki szervizvezetőként dolgozott korábban, ebből következően sokszor hasznos tanácsokkal tudja ellátni partnereinket.

 

Dani kollégám fiatal kora ellenére már nagy tapasztalattal rendelkezik autóbusz alkatrészek terén. A nálunk töltött 3 éve alatt szinte kizárólag busz alkatrészek beazonosításával töltötte idejét.

 

Én magam pedig kisebb megszakítással több, mint 10 évet üzemeltettem autóbuszokat. Közben voltam műszaki vezetője egy akkor közel 200 autóbusszal rendelkező cégnek is.

 

Láthatod, hogy bátran fordulhatsz hozzánk szinte bármilyen, az autódat érintő kérdésben. Akár telefonon akár e-mailben kérdezel minket a lehető leggyorsabban igyekszünk választ adni.

Bármilyen kérdésed van a legfontosabb, hogy meg tudd adni nekünk az autód adatait:

- Alvázszám

- Motorszám

- Típus

- Évjárat

 

Ezek alapján beazonosítjuk a keresett alkatrészt, majd kapsz egy ajánlatot tőlünk, ami tartalmazza az árat és a szállítási határidőt.

 

Ha megfelel Neked, akkor rendelésed telefonon vagy e-mailben is leadhatod. A megrendelt árut személyesen is átveheted székesfehérvári üzletünkben vagy futárral küldjük Neked bármilyen belföldi címre.

 

Remélem hasznos információkkal tudtalak ellátni rólunk! 

 

Egy rövid bemutatkozó kiadványt itt találsz rólunk! Katt ide!

 

Kollégáim részletesebb bemutatkozását itt találod! Katt ide!

 

Üdvözlettel

 

Rideg László 

ügyvezető

                        

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hír