Ön itt jár: > Kezdőlap >

Írásaink, blog

RideMann alkatrészekkel a buszok tovább élnek!

Ne hagyd, hogy az időjárás megtévesszen!

Igaz még csak november eleje van és plusz 15 fok, de a tél közeleg. Még pár nap és igazán fontos lesz, hogy az utastérben kellő meleg legyen, hiszen utasaid rögtön megjegyzik, ha kicsit is fáznak. Alapvetően igazuk is van.

Ne várd meg ezt a pillanatot készítsd fel autódat a téli hidegre. Tovább olvasom

 

Ki vagyok én és kollégáim?

Alkatrész kereskedők, de nem csak azok..

Tovább olvasom!

SPAL befúvómotorok kínálatunkban

de nem csak azok. A mondat így helyes: eredeti SPAL és utángyártott befúvómotorok / befúvó ventillátor, mókuskerekes befúvó motor/ kínálatunkban.

Egy hete november elején még szinte májusi idő volt, mára meg beköszöntött az igazi novemberi időjárás.

Hétvégére meg már havat és mínuszokat is vizionálnak az időjósok.

 Ha mínusz, akkor pedig fűtés: tovább olvasom

Lovaskocsi való ezeknek és nem busz. Hallom ezt tőletek elég sokszor, amikor eltörött, elrepedt vagy tönkrement alkatrészt kerestek az autóbuszaitok üléseihez.

Pedig ez nem fog változni. Az utasnak /majdnem mindig/ igaza van. Te pedig nem szólhatsz, ha elkezdődik a harc az utas és az ülés között amiben ül.

Ülésháttámla előre/hátra percenként 50x, pet palack az újságtartó hálóba és még mellé a 3 db szendvics is, üléstálca teherbírás tesztelés. De nem is sorolom tovább, hiszen tudjátok.

Az elmúlt időben a leggyakrabban keresett ülésalkatrészeket megpróbáltuk felderíteni és készletre tenni, hogy gyorsabban tudjuk orvosolni a problémáitokat.

Tovább olvasom:

Ez az az alkatrész kategória, mely nem kell minden nap / sőt az üzemeltetők szeretnék, ha soha nem lenne rá szükség / , de ha mégis kell, akkor nagyon.

Ilyenkor nincs sok választás / nem úgy mint a kamionok esetén /, mert nagyon nincs a piacon más csak a gyári karosszéria elemek. Tovább olvasom!