Ön itt jár: > Kezdőlap >

Fontos közlemény!

Fontos közlemény!

Mindannyiunk élete megváltozott az elmúlt napokban. Új szabályok között élnünk, alkalmazkodnunk kell a kialakult helyzethez.  A LogParts Kft-nél mi is folyamatosan figyeljük a fejleményeket és alakítjuk  azokat a kereteket, amelyek között a higiéniai előírásoknak, valamint az egymás iránti felelősségnek megfelelve, a lehető legkisebb fennakadásokkal tudjuk működtetni cégünket, és együttműködéseinket.

Értékesítő kollégáink 2020.03.17-től otthonról dolgoznak, ez azonban semmilyen általatok érzékelhető változással nem jár. Ugyanazokon a telefonokon, email címeken és egyéb online csatornákon éritek el őket!

Az üzletünk sem zár be! Itt én fogadom megkereséseiteket és az árukiadás is zavartalanul folytatódik.

Cégünk meglehetősen nagy raktárkészlettel rendelkezik, úton van több szállítmányunk, melyekkel már a tavaszi nagy fellendülésre készültünk. Ez most sajnos elmarad viszont, így az export tevékenységek leállása nem okozhat a következő hónapokban nagy fennakadást működésünkben.
Kellően nagy autóbuszokra optimalizált raktárkészlettel rendelkezünk, melyekkel zavartalanul tudunk kiszolgálni ezekben a nehéz napokban is.

Ausztriai és Németországi beszállításaink egyenlőre zavartalanul működnek, így a nem általános , egyedi igényeket is ki tudjuk szolgálni.
Annak ellenére, hogy spanyolországi partnereink pénteken ideiglenesen bezártak, ez a mi  működésünket egyenlőre nem befolyásolja, hiszen egy kellően nagy megrendelésünk 1,5 hete elindult és a napokban meg is érkezik raktárunkba.

Sokatokkal beszéltem az elmúlt napokban és úgy látom több módon próbáltok úrrá lenni a kialakult helyzeten. Van aki teljesen leállított minden beszerzést, míg mások a kényszerű leállást a járművek karbantartására használják fel. Vagy az eddig halasztgatott javítást most megejtik vagy előre hozzák az amúgy is elvégzendő feladatokat, hogy amikor újra indul az élet , akkor már csak a termelésre kelljen koncentrálniuk.

 
 

Ha így gondolkodsz, keress minket bátran a bármilyen megoldásra is lenne szükséged, mert biztos, hogy tudunk biztosítani számodra megfelelő alkatrészeket.

Bármelyik csoportba is tartozol erőt és kitartást kívánok Neked és csapatodnak az elkövetkező hetekben!

 


Üdvözlettel,
Rideg László, a Logparts ügyvezető igazgatója
Tartalomhoz tartozó címkék: hír