Új év, Sikeresebb 2023!

Új év, Sikeresebb 2023!

A 2022-es év nem éppen a legkönnyebb év volt, és ez igaz céges és személyes szinten is.  Sokkal több energiát kellett mozgósítanunk, hogy előre haladjunk.

Mint mindig, mi tavaly is arra fókuszáltunk, hogy ügyfeleinknek, Nektek a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsuk.  Statisztikáink alapján ez meglehetősen jól sikerült.

Sokak szerint a 2023-as év nehezebb lesz, mint a 2022 volt.

Mi itt a Logparts Kft-nél reméljük, hogy ez nem így lesz vagy csak részben lesz igaza az elemzőknek!

Úgy gondoljuk, hogy bármit is hoz a 2023, mi itt a LogParts Kft-nél továbbra is a munkákkal járulhatunk hozzá a sikereitekhez.

Ez alapján tervezzük a 2023-as évünket és mindenben igyekszünk ennek meg is felelni!

Terveink az új évben:

Nemcsak hiszünk abban, hogy a kiemelkedő szolgáltatás az egyetlen út egy hosszú távon sikeres cég tovább építésében, de ezt mutatják a visszajelzések Tőletek is.

Ez évben tovább fejlesztjük a szolgáltatást és három fő területre fókuszálunk:

  • Talán a legfontosabb: igyekszünk még magasabb szintre emelni az ügyfélkiszolgálás minőségét, hiszen egy elégedett ügyfélnél nem kell jobb reklám:)
  • Tovább szélesítjük RideMann márkánk termék kínálatát. Jelen pillanatban is már közel 50 cikkszám van, mely a februárban frissülő katalógusunkban már szerepelni fog.
  • Új közvetlen gyári, gyártói kapcsolatok kiépítése.
    • Man, Neoplan, Setra Mercedes gyári alkatrész vonalunk évek óta jól működik, melyre bizonyíték a rengeteg rendelésetek
    • Irizar tekintetében a szállítási idő és a szállítási költség tekintetében is sikerült előrébb lépnünk. Így gyorsabban és valamivel olcsóbban tudjuk behozni az egyedi rendeléseiteket.
    • És talán 2023 legfontosabb új beszállítói vonala a : TEMSA Sikerült közvetlen gyári kapcsolatot kiépítenünk , így lehetővé vált az alvázszám alapú azonosítás a Temsa esetében is. Ezzel párhuzamosan pedig megkezdtük a Temsa alkatrészek raktári feltöltését, a leggyakrabban kopó-forgó alkatrészek tekintetében. 

Ezeken túl számos dolog lapul még a tarsolyunkban. Tele vagyunk energiával.

Kívánunk Neked mi is Boldog és Sikeresebb Új Évet!

Üdvözlettel

LogParts Kft csapata